KORONAVIRUKSEN AIHEUTTAMA POIKKEUSTILANNE, OHJEISTUS

20.3.2020

Asiakaspalvelu
Hämeenlinnan Asuntojen toimisto on suljettu toistaiseksi. Asiointi toimistolla vain ajanvarauksella, jos asian hoitaminen sitä ehdottomasti vaatii. Asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostitse sekä kotisivujen yhteydenottolomakkeiden avulla toimii normaalisti ja niitä kannattaa suosia.

Asiakaspalvelu:
(03) 625 161 asiakaspalvelu@hameenlinnanasunnot.fi

Sähköiset yhteydenottolomakkeet:
www.hameenlinnanasunnot.fi -> Asukkaalle -> Yhteydenotto tai vikailmoitus

Seuraathan Hämeenlinnan Asuntojen sähköisiä tiedotuskanavia myös Facebookissa ja Instagramissa.

Vuokranmaksu
Myös poikkeustilanteen aikana on tärkeää huolehtia vuokranmaksusta.

Mikäli et saa maksettua vuokraa eräpäivään mennessä, ota välittömästi yhteyttä Hämeenlinnan Asuntojen vuokravalvontaan. Vuokravelka siirtyy Intrumin maksumuistutuspalveluun, kun eräpäivästä on kulunut 14 vrk.

Vuokravalvonta:
(03) 625 1634 tai (03) 625 1621
vuokravalvonta@hameenlinnanasunnot.fi

Saunavuorot
Asukkaiden turvallisuuden vuoksi kaikki saunavuorot on peruttu toistaiseksi.

Myös mahdolliset lenkkisaunat tai yhteiset vuorot. Näin otetaan huomioon mahdolliset tartuntariskit, siivousresursseja saadaan ohjattu tiloihin, joissa ihmisiä liikkuu enemmän ja varaudutaan mahdollisiin henkilöstövajeisiin siivousalalla.

Saunamaksut hyvitetään kokonaisuudessaan maaliskuusta alkaen sen jälkeen, kun saunat saadaan jälleen asukkaiden käyttöön. Tästä informoidaan myöhemmin tarkemmin.

Jos saunamaksun haluaa lopettaa jo nyt, on vuokralaisen ilmoitettava oman saunavuoron poistamisesta asiakaspalveluun.

Pyykkituvat
Pyykkituvat ovat asukkaiden käytössä. Jokaisen pyykkituvan käyttäjän tulee huolehtia käsihygieniasta, siivota jälkensä ja ottaa huomioon talon muut asukkaat. Pyykkitupien ohjeita tulee ehdottomasti noudattaa. Pyykkivuoroja tulee riittää tasapuolisesti mahdollisimman monelle talon asukkaalle.

Huolto ja siivous
Huoltotöissä pyritään keskittymään kiireellisiin ja akuutteihin töihin. Jos sinulla tai perheenjäsenellä on taudin oireita, muista mainita tästä tilatessasi huoltoa. Noudattakaa huoltoyhtiöiden tarkempia ohjeita.

Siivousta pyritään tehostamaan mahdollisuuksien mukaan. Tästä huolimatta ihan jokaisen tulee huolehtia säännöllisestä ja huolellisesta käsienpesusta.

Yleistä
Karanteenissa olevien henkilöiden tulee välttää yleisiä tiloja, kuten pyykkitupia. Hissien käyttöä ja välttämätöntä oleskelua kiinteistön yleisissä sisätiloissa tulee välttää.

Ajantasaista tietoa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen kotisivuilla thl.fi/koronavirus.