VAKUUTUKSET

Hämeenlinnan Asunnot Oy on vakuuttanut kaikki omistamansa kiinteistöt kiinteistön täysarvovakuutuksella. Vakuutus kattaa kiinteistölle aiheutuneet vahingot vakuutusehtojen mukaan.

Äiti ja lapsiKiinteistövakuutus ei korvaa mahdollisia asukkaiden henki- ja irtaimistovahinkoja. Esimerkiksi vesivahingon sattuessa kiinteistövakuutus ei korvaa asukkaan kastuneita huonekaluja ja muuta irtaimistoa. Tätä varten asukkaalla tulee olla kotivakuutus.

AVAINTURVALLISUUS

Huolehdi, että asuntosi avaimet eivät joudu vääriin käsiin. Mikäli avaimet katoavat, ota yhteys toimistoomme.  Kadonnut avain johtaa yleensä lukon sarjoitukseen kustannuksellasi. Sarjoitus ja avaimet tilataan aina toimistomme kautta. Toimitusaika on n. 1-2 vk.Avain hopea

PALOVAROITIN

Pelastuslaki edellyttää, että kaikissa asunnoissa on oltava palovaroitin. Lain mukaan palovaroittimen hankinnasta ja sen kunnossapidosta vastaa asukas. Asunnon jokainen kerros sekä niihin yhteydessä olevat kellarikerrokset ja ullakot on varustettava vähintään yhdellä palovaroittimella. Asunnon jokaisen kerroksen tai tason alkavaa 60 m² kohden on oltava vähintään yksi palovaroitin. Varmista säännöllisesti, että palovaroitin on toimintakuntoinen. Vaihda paristo heti, kun varoitin ilmaisee pariston loppumisen varoitusäänellä.